بواسیر ترومبوزه چیست ؟

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


اگر براي اولين بار است كه از فروم ما بازديد مي كنيد به شما خوش آمد مي گوييم. شما مي توانيد بعد از خواندن قوانين انجمن در انجمن ما ثبت نام كنيد و براي مشاهده گفتگو ها به انجمن مورد علاقه خود كليك كنيد. در غير اين صورت شما به تمام امکانات سايت دسترسي نخواهيد داشت.
ارسال پاسخ
تعداد بازدید 21
نویسنده پیام
simaabed آفلاین


ارسال‌ها : 8
عضویت: 5 /5 /1398


بواسیر ترومبوزه چیست ؟
بواسیر یا هموروئید ترومبوزه چیست؟بواسیر یا هموروئید ترومبوزه زمانی اتفاق می‌افتد که یک لخته خون در داخل ورید هموروئیدی ایجاد می‌شود که جریان خون را مسدود کرده و باعث تورم دردناک بافت‌های مقعدی می‌شود.
منبع darmanlaser.com

هموروئیدهای ترومبوزه می‌توانند بسیار حساس و دردناک باشند و در صورت زخم شدن، باعث خونریزی مقعدی می‌شوند. این نام از کلمه “ترومبوز” گرفته شده است که به معنی لخته شدن است.


صویری که مشاهده میکنید؛ عکس هموروئید داخلی ترومبوزه می باشد که در حاد ترین حالت بوده و نیاز به انجام جراحی یا لیزر درمانی میباشد.
کانال مقعد دارای رگ‌های خونی است، هنگامی که این رگ‌های خونی گشاد و متورم شوند، بواسیر ایجاد می‌شود. دو نوع هموروئید وجود دارد، هموروئید داخلی که در قسمت تحتانی داخل رکتوم، بالای خط دندانه دار ایجاد می‌شود و هموروئید خارجی که در لبه خارجی کانال مقعد ایجاد می‌شود. تقریباً تمام هموروئیدهای ترومبوزه خارجی هستند، اما ترومبوز هموروئید داخلی درجه سه و چهار نیز امکان پذیر است.
علائم هموروئید ترومبوزهبواسیر ترومبوز شده معمولاً به صورت یک توده متورم در قسمت بیرونی مقعد ظاهر می‌شود و لخته خون داخل آن معمولا تیره و مایل به آبی یا کبود است. بنابراین شکل ظاهری یک هموروئید ترومبوز شده متفاوت از سایر انواع این عارضه است. علائم بواسیر ترومبوزه شامل موارد زیر است:

  • درد شدید، به هنگام نشستن، پیاده روی یا رفتن به توالت برای خروج مدفوع

  • خارش اطراف مقعد

  • خونریزی هنگام عبور مدفوع

  • تورم یا توده های اطراف مقعد


بواسیر ترومبوزه اگر درمان نشود، ممکن است عفونت کند و منجر به آبسه شود. آبسه مقعدی هم می‌تواند علائم دیگری از جمله تب ایجاد کند.

روشهای درمان هموروئید ترومبوزهمعمولاً برای درمان هموروئید خارجی ترومبوزه که کمتر از ۷۲ ساعت از شروع آن گذشته از ترومبکتومی استفاده می‌شود. در این روش با استفاده از بی حسی موضعی یک برش کوچک ایجاد می‌شود که توسط آن خون لخته شده از بواسیر تخلیه می‌شود.این عمل اگر چند روز پس از ایجاد لخته‌های خون در بواسیر انجام شود، مؤثر است. با توجه به اینکه اگر بیشتر از ۷۲ ساعت از لخته شدن خون در هموروئید گذشته باشد این روش موثر نیست، ممکن است نیاز به سایر درمان‌ها مثل جراحی و لیزر باشد. انواع مختلفی از گزینه‌های جراحی وجود دارد که در ادامه به آنها می‌پردازیم:

  • هموروئیدکتومی: این عمل جراحی برای برداشتن بواسیر شامل رگ‌های خونی و لخته خون انجام می شود و ممکن است تحت بی حسی یا بیهوشی عمومی انجام شود. هموروئیدکتومی تهاجمی‌تر از گزینه‌های درمان دیگر است، بنابراین فقط در موارد شدید انجام می‌شود.

  • بستن باند لاستیکی (رابربند) : این روش شامل بستن یک باند الاستیک در اطراف بواسیر است. بستن باند لاستیکی با قطع جریان خون رسانی باعث می‌شود تا در طی چند هفته بافت کوچک شده و دفع شود.
    عمل لیزری: روش لیزر بواسیر یکی از روش‌های نوین برای درمان این بیماری است که تا حد زیادی جایگزین جراحی شده و هیچ یک از عوارض و مشکلات جراحی را به همراه ندارد. این درمان با بی حسی موضعی انجام می‌شود و احتمال عود مجدد بیماری در این روش بسیار پایین است.


یکشنبه 20 اسفند 1402 - 16:43
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :



Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group