درمان شقاق با لیزر - جراحی شقاق یا فیشر مقعد

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


اگر براي اولين بار است كه از فروم ما بازديد مي كنيد به شما خوش آمد مي گوييم. شما مي توانيد بعد از خواندن قوانين انجمن در انجمن ما ثبت نام كنيد و براي مشاهده گفتگو ها به انجمن مورد علاقه خود كليك كنيد. در غير اين صورت شما به تمام امکانات سايت دسترسي نخواهيد داشت.
ارسال پاسخ
تعداد بازدید 159
نویسنده پیام
lilinazif74 آفلاین


ارسال‌ها : 10
عضویت: 8 /10 /1397


درمان شقاق با لیزر - جراحی شقاق یا فیشر مقعد
بهترین روشهای درمان شقاق یا فیشر مقعد و مراقبت های بعد از جراحی


درمان شقاق یا فیشر مقعد با لیزر
با پیشرفت علم روش‌های نوین و پیشرفته‌تری برای انواع بیماری‌ها کشف می‌شود که می‌تواند با عوارض کمتر، با پروسه درمانی سریع‌تری به بیمار کمک کند. لیزر درمانی یکی از این روش‌های کم‌تهاجمی جدید است که امروزه در درمان بسیاری از بیماری‌ها ایفای نقش می‌کند و در برخی بیماری‌ها حتی توانسته جایگزین اعمال جراحی سنگین و پرعارضه شود. اخیراً لیزر توانسته در درمان شقاق یا فیشر مقعد نیز ایفای نقش کند. هر چند به دلیل جدید بودن استفاده از آن در این زمینه هنوز نتوانسته به اندازه‌ی اعمال جراحی فیشر مقعدی خودنمایی کند، اما کمترین مزیت آشکار آن نداشتن عارضه‌ی بی‌اختیاری مدفوع و گاز روده است.
از دیگر مزایای درمان شقاق با لیزر انجام آن تحت بی‌حسی موضعی نه بی‌هوشی عمومی و به صورت سرپایی و بدون نیاز به بستری شدن در بیمارستان است. در این روش برای دیدن محل شکاف یک وسیله به نام اسپکولوم را درون مقعد قرار می‌دهند و سپس آن را باز و تنظیم می‌کنند. بدون دست‌کاری و تحریک محل ترک مقعد با استفاده از اشعه‌ی لیزر ناحیه‌ی آسیب‌دیده را ترمیم می‌کنند. لیزر درمانی تازه‌ترین تکنیک مدرن برای درمان شقاق مقعد است. در آینده‌ی نزدیک لیزر می‌تواند تبدیل به جایگزین مناسبی برای روش‌های دیگر شود.
در یک بررسی مطالعاتی بر روی ۲۵ بیمار مرد و زن ۲۰ تا ۷۵ ساله‌ی مبتلا به شقاق مزمن مقعد که لیزر درمانی شده بودند، به مدت شش ماه تا یک سال پیگیری شدند. میزان درد، خونریزی و ابتلا به یبوست در آنان به طور قابل توجهی بهبود یافته بود. از طرفی در هیچ کدام از بیماران، بیماری شقاق مقعد تا یک سال پیگیری عود نکرده بود. همچنین هیچ یک از آن‌ها دچار بی‌اختیاری مدفوع و یا ناتوانی در کنترل گاز روده نشده بودند. این بررسی نشان داد که درمان شقاق با لیزر روشی ساده، امن و مؤثر است که می‌تواند با بی‌حسی موضعی در یک مرکز درمانی با حداقل عوارض ممکن بعد از عمل انجام شود.
هرچند برای اثبات این مسئله نیاز به مطالعات و بررسی‌های بیشتر وجود دارد تا بتواند به صورت کامل جایگزین روش‌های سنگین جراحی فیشر مقعد شود.

جراحی شقاق یا فیشر مقعد به روش اسفنکتروتومی داخلی جانبی مقعد
یکی از روش‌های جراحی ـ درمانی به روز و پر طرف‌دار درمان شقاق یا فیشر مقعد اسفنکتروتومی است که با ایجاد کاهش در فشار عضلانی مقعد به بهبود گردش خون و در نتیجه درمان شقاق مقد کمک می‌کند. در اغلب موارد، وجود فشار مداوم عضلانی مقعد به علت گرفتگی عضلات دریچه‌ای آن منجر به شقاق در مقعد فرد می‌شود. در این روش پزشک بدون انجام عملی بر روی خود شقاق مقعد با برداشتن بخش کوچکی از عضله دریچه‌ی مقعدی بیماری فرد را با رفع علت به وجود آورنده آن درمان می‌کند. احتمال تکرار فیشر مقعدی در این روش نادر و کم‌تر از ده درصد موارد است.
در ابتدا اسفنکتروتومی در خط وسط پشتی مقعد در محل شکاف ایجاد شده با یا بدون فیشرکتومی انجام می‌شد. اما به دلیل مؤفقیت‌آمیز نبودن آن محل برش را به سمت راست یا چپ دیواره‌ی کانال مقعد بسته به راحتی دست جراح تغییر دادند که اسفنکتروتومی داخلی جانبی مقعد نام گرفت. اسفنکتروتومی تحت بی‌هوشی عمومی یا بی‌حسی نخاعی به دو روش باز و بسته انجام می‌شود.
در روش اسفنکتروتومی بسته، با یک تیغه شیار جانبی ایجاد، پس از آن عضله‌ی دریچه‌ای بیرون کشیده شده و قسمتی از دریچه‌ی داخلی بریده می‌شود. دقت و مراقبت برای کاهش آسیب به مخاط مقعد برای جلوگیری از فیستول لازم است. برش ایجاد شده در روش بسته به وسعت فیشر مقعدی خواهد بود.
در اسفنکتروتومی باز، یک برش نیم الی یک سانتی‌متری درون کانال ایجاد سپس به همان روش بسته عمل می‌شود. در پایان قسمت انتهایی برش را بسته به شرایط باز گذاشته یا می‌بندد.
اسفنکتروتومی به صورت سرپایی و بدون نیاز به بستری فرد در بیمارستان انجام می‌شود و فرد می‌تواند در همان روز جراحی به خانه بازگردد. به طور معمول، درد بعد از عمل در هر دو روش باز و بسته اسفنکتروتومی خفیف است. تقریباً بلافاصله بعد از جراحی درد ناشی از فیشر مقعد کاهش می‌یابد. به غیر از محدودیت‌هایی که گیجی ناشی از بی‌هوشی برای فرد ایجاد می‌کنند، امکان بازگشت به فعالیت‌های روزمره وجود دارد. فرد با توصیه‌ها و مراقبت‌های لازم بعد از عمل که توسط پزشک توضیح داده می‌شود، ترخیص خواهد شد.
منبع : بهترین روشهای درمان شقاق یا فیشر مقعد و مراقبت های بعد از جراحی - ایران کلینیک

امضای کاربر : بهترین روشهای درمان شقاق یا فیشر مقعد و مراقبت های بعد از جراحی - ایران کلینیک
شنبه 08 دی 1397 - 12:02
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
indigo2018 آفلاین



ارسال‌ها : 20
عضویت: 19 /9 /1397


درمان شقاق با لیزر - جراحی شقاق یا فیشر مقعد
برای آشنایی بیشتر با روش های درمان شقاق ، پیشنهاد می کنم به سایت بیچشک مراجعه کنید.

امضای کاربر : بیچشک
شنبه 15 دی 1397 - 17:33
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
clinicdarman آفلاین



ارسال‌ها : 62
عضویت: 25 /9 /1397


درمان شقاق با لیزر - جراحی شقاق یا فیشر مقعد
اکثر
شقاق
ها (۸۵ الی ۹۰ درصد) در پشت مقعد و ۱۰ الی ۱۵ درصد در جلو و برای تعداد معدودی هم جلو و هم عقب مقعد رخ میدهد. شقاقی که در محل دیگری واقع باشد مربوط به بیماری های دیگری است که باید بیشتر بررسی شود.

امضای کاربر : کلینیک پایتخت | درمان فیستول، کیست مویی، شقاق و بواسیر یا هموروئید
یکشنبه 16 دی 1397 - 15:51
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
golijadid آفلاین



ارسال‌ها : 24
عضویت: 13 /10 /1396


درمان شقاق با لیزر - جراحی شقاق یا فیشر مقعد

امضای کاربر : کلینیک نوین

بهترین روش درمان فیستول در کلینیک نوین
درمان سریع بواسیر
درمان کیست مویی با کمترین عوارض و بدون بازگشت در کلینیک نوینشیاف آنتی هموروئید
درمان سنتی بواسیر
[lis
دوشنبه 17 دی 1397 - 14:12
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
indigo2018 آفلاین



ارسال‌ها : 20
عضویت: 19 /9 /1397


درمان شقاق با لیزر - جراحی شقاق یا فیشر مقعد
شقاق مقعدی
یا
فیشر
از جمله بیماری های نشمینگاهی است که نیاز به درمان دارد. روش های مختلفی از جمله درمان شقاق با
بوتاکس
، درمان های خانگی و همچنین جراحی وجود دارند که هر کدام بسته به شرایط و شدت بیماری مورد استفاده قرار می گیرند.
در این مقاله در مورد درمان شقاق با
بوتاکس
که در دسته درمان های دارویی قرار می گیرد، اطلاعاتی به شما می دهیم. با ما همراه باشید.
درمان به روش تزریق بوتاکس
تزریق توکسین بوتولینوم (بوتاکس) راهی برای بهبودی زخم شقاق مقعدی است. تزریق بوتاکس می تواند به درمان فیشرکمک کند. اگر عضله اسفنکتر مقعد تحت فشار بیش از حد قرار گیرد، اسپاسم و کاهش جریان خون بوجود می آید و در نتیجه ممکن است فرد به بیماری شقاق دچار شود. درمان شقاق با بوتاکس باعث فلج موقت عضله اسفنکتر می شود. به این طریق اسپاسم کاهش می یابد و باعث درمان شقاق مقعدی می شود.در مقایسه بین درمان شقاق با بوتاکس و پماد نیتروگلیسیرین اختلاف نظر های فراوانی وجود دارد. برخی از پزشکان روش درمان شقاق با بوتاکس را بهتر می دانند و در مقابل عده ای این روش را یک روش درمانی موثر و بدون بازگشت نمی دانند. دسته ی مخالفان معتقدند که احتمال عود مجدد بیماری شقاق پس از تزریق بوتاکس وجود دارد.
عوارض جانبی درمان شقاق با بوتاکس
با اینکه اکثر بیماران دچار عوارض جانبی تزریق بوتاکس نمی شوند، در این جا به برخی از عوارض آن اشاره می کنیم. این عوارض خیلی کم اتفاق می افتد اما به هر حال وجود دارد.

    عدم توانایی در کنترل گاز روده ( بی اختیاری گاز روده)
درد ناشی از تزریق بوتاکس
خونریزی
عفونت در محل تزریق
بی اختیاری مدفوع


این عوارض بسیار ناراحت کننده و سخت است اما همانطور که گفته شد این عوارض بسیار کم پیش می آید و بسیاری از بیماران به آنها دچار نمی شوند. منبع : http://bichashk.com/blog/fissure-botox-treatment/

امضای کاربر : بیچشک
سه شنبه 25 دی 1397 - 15:34
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :



Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group